Wie zijn wij...


Hét adres voor uw bedrijfsadministratie en belastingzaken...De Wolff administratiekantoor is een snel groeiend, jong bedrijf met ruime ervaring in het verwerken van bedrijfsadministratie. U kunt bij ons terecht voor een zeer breed scala aan diensten. Wij richten ons met name op ZZP-ers en het MKB. Zowel startende als bestaande ondernemers zijn wij graag van dienst, ongeacht in welke branche u werkzaam bent.


Een succesvol resultaat is gebaseerd op een goede samenwerking met onze opdrachtgevers. Samen met de opdrachtgever worden behoeften, wensen en beoogde resultaten in kaart gebracht. Vervolgens wordt gekeken hoe deze resultaten, op een zo effectief en efficiënt mogelijke manier, kunnen worden bereikt.

 

Wij kunnen het volgende voor u verzorgen:

  • Bedrijfsadministratie;
  • Salarisadministratie;
  • Jaarrekening;
  • Fiscale zaken (aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting, etc.);
  • Financieel advies;
  • Tegen een aantrekkelijke scherpe prijs (all-in van € 105,- nu tijdelijk voor € 75,- per maand)
  • Ook buiten kantooruren bereikbaar.


Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op. Wij nodigen u graag uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos oriënterend gesprek.

 

Bedrijfsgeschiedenis...     

De Wolff Administratiekantoor is momenteel gevestigd in Joure. De naam verwijst naar de eigenaar, Wim de Wolff, die het vak nu zo'n 25 jaar uitoefent. Hij begon als boekhouder bij een groot bouwbedrijf en heeft daarna samen met zijn vrouw vanuit een kantoor aan huis zijn eigen administratiekantoor opgezet. Langzaamaan echter werd de behuizing toch te krap. Reden waarom Wim in 2009 een pand in Joureaan de Tjeukemeer 3 heeft gekocht en betrokken. En daar zijn alle mogelijkheden aanwezig om de groei door te zetten.

Algemene voorwaarden